fine

Naše filozofie

Z názvu společnosti Fine Gusto Nature vyplývá, že našim cílem je vyrábět i balit kvalitní, přírodní a nutričně hodnotné potraviny bez přidaných konzervantů a barviv. To vše s minimální uhlíkovou stopou. Naše doslova manufakturní postupy vychází z rodinných receptů a tradic. Používáme suroviny výhradně českého původu od malochovatelů a malopěstitelů, které jsme si sami prověřili. Koupí našich produktů podporujete nejen české malozemědělce, ale i ekologický přístup ke zpracování potravin.

Ruční výroba v kombinaci s nejmodernějšími technologiemi nás odlišuje od ostatních ryze komerčních velkoprovozů. Naším přístupem vracíme poctivou ruční práci z kvalitních českých surovin až k vám na stůl. Pojďte s námi vstoupit do světa jakostních a tělu přirozených potravin a dopřejte si opravdový gurmánský prožitek z neobyčejného jídla. Zasloužíte si skutečné jídlo a čistou chuť, maso je u nás maso, med je med. A kuře není kulturista. Poznejte jak chutná kvalita.

články
Jedlé vánoční dárky? Třeba sušené maso
5. 12. 2017

Jedlé vánoční dárky? Třeba sušené maso

Vánoce jsou za dveřmi, proto je nejvyšší čas na nákup dárků. Pokud vám však došly nápady, nezoufejte. Máme pro vás skvělý tip na jedlý vánočný dárek – sušené maso. Na rozdíl od elektroniky či oblečení, u sušeného masa máte jistotu, že se trefíte do vkusu každého, kdo není vegetarián.

Jídlo na cesty aneb sušené maso to jistí
25. 10. 2017

Jídlo na cesty aneb sušené maso to jistí

Nezáleží na tom, zda se rozhodnete jet na jednodenní výlet, nebo na cestách strávíte i několik dní. Ať už jedete na kole, vlakem, autem nebo jdete pěšky, žádný výlet se neobejde bez jídla a pití. Jaké jídlo si přibalit s sebou na cesty? Přece lehké, chutné a hlavně zdravé.

Sušené maso: zdravá strava pro sportovce
16. 10. 2017

Sušené maso: zdravá strava pro sportovce

Informace o sušeném masu jako o zdravé potravině se postupně dostává i mezi širokou veřejnost. Na českém trhu začíná být tento pokrm populární a vyhledávají ho i ti konzumenti, kteří se s ním dříve buďto nesetkali, nebo o něm zkrátka neměli dostatek informací.

Z jakého masa vyrábíme naše jerky?
9. 10. 2017

Z jakého masa vyrábíme naše jerky?

Pro výrobu dobrých jerky je důležité kvalitní maso. Ve Fine Gusto si zakládáme na těch nejlepších surovinách, proto jsme se rozhodli, že vás seznámíme s tím, jaké maso pro výrobu našich jerky používáme. Dozvíte se tak, jaké maso vybíráme, odkud pochází i to, jak jej upravujeme.

Znáte druhy sušeného masa?
2. 10. 2017

Znáte druhy sušeného masa?

Asi nejznámějším druhem sušeného masa je jerky. Pochází z Ameriky a určitě jste se s ním už setkali, protože právě tento typ vyrábíme i my.  Ale co ostatní druhy? Na českém trhu není moc informací o sušeném mase, proto jsme se rozhodli, že vás seznámíme i s dalšími druhy tohoto pokrmu.

1
5