Fine Gusto dává energii hrdinům těchto dní
20.4.2020

Fine Gusto dává energii hrdinům těchto dní

Více než měsíc už záchranáři, hasiči, policisté a mnoho dalších, nasazuje životy v boji s virem COVID-19. 

Maximální nasazení a přesčasy si vyžádaly své, proto není divu, že lékařům, zdravotním sestrám, ale i hasičům dochází energie.Naše společnost Fine Gusto se proto rozhodla, dodat pořádnou dávku energie hned několika složkám záchranného systému.

V maximálním tempu pracují již několik týdnů. Minimum spánku, vysoké pracovní nasazení, stres a nepředstavitelná únava. To vše už druhý měsíc zažívá nemocniční personál, hasičské týmy, policisté i vojáci. Hrdinové dnešních dnů si sahají doslova na dno svých sil. Pardubická firma vyrábějící sušené maso Fine Gusto, proto neváhala ani chvíli a zorganizovala rozvoz toho nejlepšího sušeného masa do Pardubic a okolí. Dávka energie, která je teď potřeba více než kdy jindy, už putovala například dobrovolným hasičům JSDH Heřmanův Městec, hasičům Pardubického kraje, ale také záchranářům v Pardubičkách.

Tím ale Fine Gusto nekončí a pomáhat hodlá dál. „Obdivujeme neuvěřitelné nasazení všech týmů, ať už se jedná o dobrovolné hasiče, nebo záchranáře. Vážíme si jich za jejich práci, a proto pro nás bylo naprosto automatické, darovat jim naše sušené maso, které obsahuje vysoké množství bílkovin a dodá spoustu potřebné energie,“ říká ředitel společnosti Fine Gusto Roman Sulek.

Společnost Fine Gusto patří k malému množství podniků, které krize spojená s koronavirem zasáhla v tom pozitivním smyslu slova. V souvislosti se situací způsobenou šířením viru KOVID-19, se výrazně zvýšila poptávka po sušeném mase. „Došlo ke značnému navýšení poptávky po sušeném mase. U e-shopů jde o zhruba 300procentní nárůst. U našich prodejců typu Alza a Rohlík jsou objednávky také na téměř trojnásobku běžných prodejů,“ říká Sulek.

„Děkujeme všem, kteří denně nasazují své životy v době pandemie COVID-19, jste naši hrdinové,“ děkuje za celý tým Fine Gusta Roman Sulek.

4