Z názvu společnosti Fine Gusto Nature vyplývá, že našim cílem je vyrábět i balit kvalitní, přírodní a nutričně hodnotné potraviny bez přidaných konzervantů a barviv. To vše s minimální uhlíkovou stopou. Naše doslova manufakturní postupy vychází z rodinných receptů a tradic. Používáme suroviny výhradně českého původu od malochovatelů a malopěstitelů, které jsme si sami prověřili. Koupí našich produktů podporujete nejen české malozemědělce, ale i ekologický přístup ke zpracování potravin.
Ruční výroba v kombinaci s nejmodernějšími technologiemi nás odlišuje od ostatních ryze komerčních velkoprovozů. Naším přístupem vracíme poctivou ruční práci z kvalitních českých surovin až k vám na stůl. Pojďte s námi vstoupit do světa jakostních a tělu přirozených potravin a dopřejte si opravdový gurmánský prožitek z neobyčejného jídla. Zasloužíte si skutečné jídlo a čistou chuť, maso je u nás maso, med je med. A kuře není kulturista. Poznejte jak chutná kvalita.
Kdo z nás k snídani nemiluje vajíčka. Pokud jste právě i vy milovníky vajíček na jakékoliv způsoby, máme pro vás skvělý tip.
Pomalu se nám blíží jaro a s ním i vodácká sezona. Řeky se odemykají už na konci března, a proto jsme si pro vás přichystali malý tip.
Itálii můžete mít i doma, a to nejenom v manželství, ale i na svém talíři, kde vám zajisté přijde víc vhod. Vyzkoušejte recept na rizoto se sušeným masem a rajčaty a pochutnejte si na něm i se svou drahou polovičkou.
Máte chuť na něco zdravého, lehkého, ale zároveň chutného? Vyzkoušejte náš recept na salát se sušeným masem. Možná vás tato kombinace ještě nenapadla, ale je to výborný tip na jednoduchou, a přitom výživnou večeři.
Už jste zkusili náš kuskus se sušeným masem a zeleninou? Doufáme, že jste si pochutnali. My tedy rozhodně ano. Dnes pro vás máme další recept – hovězí vývar. Těžko si lze představit lepší jídlo v době rýmy, kašle a chřipky.
Sušené maso je tu s nám už od dávných dob, přesto se ale určitě najde pár věcí, které jste o něm třeba ještě nevěděli nebo by vás ani nenapadly. Proto jsme si pro vás připravili 5 různých zajímavostí o sušeném masu.
Žijeme v poměrně uspěchané době, kdy není moc času na vyvařování svíčkové či knedla-zela. Také je pro naše tělo lepší, když se stravujeme lehce a především zdravě. Proto jsme pro vás vymysleli recept ze sušeného masa.
Sušené maso se v posledních letech stalo nedílnou součástí jídelníčku sportovců, rekreačních výletníků či vojáků. Tomuto pokrmu samozřejmě propadají i běžně pracující lidé, kteří se snaží zvýšit svou produktivitu.
O pozitivních účincích a kvalitách sušeného masa pro sportovce není pochyb. Nyní se tento pokrm stává velmi oblíbeným i mezi vojáky. Například norská armáda uzavřela dlouhodobý kontrakt o dodávkách sušeného masa právě z České republiky.
Jaro je tady! Po dlouhé zimě konečně vylezlo sluníčko, ale vás vidina léta za dveřmi zrovna moc netěší kvůli kilům navíc? Nezoufejte, ještě stále máte čas vylepšit vaši postavu a my vám rádi poradíme, jak zhubnout do plavek.
Známý český matador dálkových soutěží Tomáš Tomeček, který na letošním 10. ročníku Africa Eco Race získal stříbrnou trofej, když ve svém kamionu Tatra zcela sám a bez dalších členů posádky překonal všechny nástrahy afrických dun, má velice rád sušené maso.
Léto se blíží neuvěřitelnou rychlostí! Pokud se snažíte jíst zdravě právě kvůli plavkové sezóně, ale zároveň vám chybí mlsání, zkuste večerní posezení u televize s brambůrkami, tyčinkami a popkornem vyměnit za sušené maso. Je chutné, zdravé a plné bílkovin.