Měsíc zamilovaných se sušeným masem
14.2.2020

Měsíc zamilovaných se sušeným masem

14. únor je dnem zamilovaných a každý správný gentleman by svou milou měl (pokud tedy nechce tichou domácnost) obdarovat nějakou drobností.

Večeře, květina, čokoláda či nějaký šperk, potěší téměř každou ženu. Ale najdou se i takové partnerky, které spíše než z růží, budou mít radost z masa.Ano čtete správně. V dnešní době už svátek svatého Valentýna není jen o pugetech růží, blyštivých špercích a luxusních restauracích. Mezi něžným pohlavím se najde velké množství těch, které vyznávají zdravý životní styl a sport je nedílnou součástí jejich života. Máte takovou bezstarostnou sportovkyni doma? Pokud ano, máme pro vás skvělý tip na originální valentýnský dárek. Kromě kytice růží, totiž můžete svou drahou polovičku obdarovat dárkovou krabicí se snacky a sušeným masem Fine Gusto!

Snack bar od firmy Fine Gusto má hned několik příchutí, jako například krůtí s meruňkou nebo hovězí se švestkou. I přesto, že se jedná opravdu o malou svačinku (20g), kvalita se nemění. Na 100g výrobku se používá 167g syrového masa, u snacku s meruňkou také 60g syrových meruněk a 60g syrových datlí. Krůtí maso je zastoupeno v 62,6%, meruňky v 17,5% a datle také v 17,5%. Celkovou chuť pak dotváří slunečnicová semínka, jedlá sůl, cibule, směs koření a přírodní aroma. Tohle všechno dělá z malé svačinky, která se vejde do každé kabelky, velkou dobrotu.

Pro zamilované páry je pak ideální již zmíněná dárková krabice se dvaadvaceti produkty Fine Gusta, kde nechybí ani snacky pro dámy a sušené maso dle výběru pro pány.

Sušení masa je podstatně zdravější úprava masa než jeho smažení, grilování i pečení, výrobky navíc představují optimální poměr mezi váhou a výživovými benefity. Proto jsou velmi vhodnou stravu pro turisty na cestách, samozřejmě pro sportovce, ale také třeba pro armádu nebo i pro děti v podobě lehké a výživné svačiny.

Ať už chcete udělat radost své sportovní polovičce na Valentýna, nebo si jen hlídáte zdravý životní styl, se sušeným masem nikdy nemůžete šlápnout vedle.

 

4