Masové snacky nejen na cesty
2.10.2019

Masové snacky nejen na cesty

Mnoho lidí v dnešní době žije velmi rychlým životem, což se může odrazit i na jejich zdraví. Pracovní setkání, stres, služební cesty, a mnoho dalších faktorů má vliv na zdraví člověka a jeho denní režim.

To se pak promítá i do stravování a fyzické kondice. Lidé nemají čas pravidelně snídat nebo si dopřát vydatný oběd či večeři.
Proto je důležité mít s sebou vždy kvalitní svačinu, která alespoň částečně doplní důležité živiny v organismu. Jedním z možných snacků je například sušené maso v podobě tyčinky.

Energie a živiny v podobě sušeného masa

Sušené maso je výživově hodnotná svačina, vhodná opravdu pro kohokoliv, kdo má rád maso. Ať už jde o vrcholové sportovce nebo podnikatele, muže či ženy, představuje pro každého vhodný způsob, jak rychle, chutně a hlavně zdravě dopřát svému tělu energii a živiny.

Snack bar je lepší variantou proteinových tyčinek

Pro mnoho lidí může být ideální variantou svačiny proteinová tyčinka, která však v porovnání se sušeným masem obsahuje umělá sladidla. Sušené maso ve formě tyčinky Snack bar je tak z hlediska složení a nutričních hodnot jednoznačně lepší variantou.

Sladká i slaná

Tyčinka Snack bar je nabízená hned v několika variantách nasladko i naslano: samostatné hovězí, hovězí se švestkou, samotné krůtí maso a krůtí maso s meruňkou. Mnozí si můžou říct, že ochucená tyčinka Snack bar není tak zdravá, jako klasická sušená tyčinka, ale není tomu tak. Ať už jde o pouze masovou tyčinku nebo tyčinku s příchutí, základem je pořád kvalitní hovězí nebo krůtí maso od menších zemědělců a malochovatelů.

Dochucené sušeným ovocem

Ochucené tyčinky Snack bar jsou pak dochucené sušeným ovocem, takže nemusíte mít strach z umělých sladidel nebo dochucovadel v podobě prášku. Ve srovnání s proteinovými tyčinkami je právě kvalita a původ surovin na straně tyčinek Snack bar. O tom, že masové tyčinky jsou opravdu pro všechny svědčí také fakt, že výrobky neobsahují lepek.
Ať už jste sportovec, voják, podnikatel nebo manažer a chcete se zdravě stravovat, sušené maso by nemělo ve vašem jídelníčku chybět.

Chci do e-shopu

Máte dotazy?

Neváhejte nás kontaktovat. Rádi vám je zodpovíme.

4