Jerky aneb povinná výbava motoristy
7.8.2019

Jerky aneb povinná výbava motoristy

S povinnou výbavou vozu se musí seznámit každý budoucí řidič ještě dřív, než poprvé sedne za volant. Existují ale nástrahy, na které je lékárnička i spolu s dalšími doplňky krátká. Jednou z nich je nepochybně hlad.

Nepodceňte ho a vozte s sebou vždy svačinu. Ideální volbou je jerky neboli sušené maso.

Vždy myslete dopředu

Automobil je skvělým společníkem až do chvíle, kdy se něco porouchá. Malá závada může řidiči připravit dlouhé hodiny na silnici. A nemusí to být jen závada na jeho voze. Dennodenně čteme o nehodách na českých silnicích, které zastavily provoz na několik hodin. A s ním i řidiče, kteří se stali vězni svých vlastních aut. Nepodceňte proto přípravu a vydejte se na cestu vždy zásobeni.

Bez vody ani kilometr

Pokud se řidič chystá na delší cestu, nikdy by neměl vyjíždět bez lahve vody. Nehoda vás může zastavit i na cestě do nedaleké vesnice. Vždy proto pečlivě zvažte, zdali není zásoba vody na místě. To platí dvojnásob nyní, kdy ukazatele na teploměrech atakují rekordy a teplo může být rizikem i pro zdravé lidi. 

Sušené maso jerky se nezkazí

Motoristé by neměli zapomínat ani na svačinu. Ale ruku na srdce, kdo z nás při každé cestě autem myslí na to, že by si měl zabalit svačinu? Vyhněte se komplikacím a vozte s sebou takové občerstvení, které se vám v autě nezkazí a zároveň vždy spolehlivě zažene hlad. Ideální volbou je proto sušené maso jerky.

Máme jerky pro každého

Jerky obsahuje vysoký podíl bílkovin. Díky tomu rychle a chutně zasytí. Na výběr je celá řada příchutí a na své si tak přijde každý. Je libo hovězí či krůtí, pikantní či nasladko? Fine Gusto navíc připravilo produkt, který je jako stvořený nejen pro řidiče, ale i pro cestovatele vůbec. Hovězí a krůtí Trail mix obsahuje kombinaci, které přijde na chuť každý. Mix sušeného masa, ovoce a ořechů potěší všechny mlsné jazýčky a hladu nedá šanci.

Chci být připraven

4