fine

Naše filozofie

Z názvu společnosti Fine Gusto Nature vyplývá, že našim cílem je vyrábět i balit kvalitní, přírodní a nutričně hodnotné potraviny bez přidaných konzervantů a barviv. To vše s minimální uhlíkovou stopou. Naše doslova manufakturní postupy vychází z rodinných receptů a tradic. Používáme suroviny výhradně českého původu od malochovatelů a malopěstitelů, které jsme si sami prověřili. Koupí našich produktů podporujete nejen české malozemědělce, ale i ekologický přístup ke zpracování potravin.

Ruční výroba v kombinaci s nejmodernějšími technologiemi nás odlišuje od ostatních ryze komerčních velkoprovozů. Naším přístupem vracíme poctivou ruční práci z kvalitních českých surovin až k vám na stůl. Pojďte s námi vstoupit do světa jakostních a tělu přirozených potravin a dopřejte si opravdový gurmánský prožitek z neobyčejného jídla. Zasloužíte si skutečné jídlo a čistou chuť, maso je u nás maso, med je med. A kuře není kulturista. Poznejte jak chutná kvalita.

články
Z jakého masa vyrábíme naše jerky?
9. 10. 2017

Z jakého masa vyrábíme naše jerky?

Pro výrobu dobrých jerky je důležité kvalitní maso. Ve Fine Gusto si zakládáme na těch nejlepších surovinách, proto jsme se rozhodli, že vás seznámíme s tím, jaké maso pro výrobu jerky používáme. Dozvíte se tak, jaké maso vybíráme, odkud pochází i to, jak jej upravujeme.

Znáte druhy sušeného masa?
2. 10. 2017

Znáte druhy sušeného masa?

Asi nejznámějším druhem sušeného masa je jerky. Pochází z Ameriky a určitě jste se s ním už setkali, protože právě tento typ vyrábíme i my.  Ale co ostatní druhy? Na českém trhu není moc informací o sušeném mase, proto jsme se rozhodli, že vás seznámíme i s dalšími druhy tohoto pokrmu.

1 2 3
5