Norská armáda má sušené maso z ČR
4.7.2018

Norská armáda má sušené maso z ČR

O pozitivních účincích a kvalitách sušeného masa pro sportovce není pochyb. Nyní se tento pokrm stává velmi oblíbeným i mezi vojáky. Například norská armáda uzavřela dlouhodobý kontrakt o dodávkách sušeného masa právě z České republiky.

Dodávku sušeného masa obstarává naše firma Fine Gusto, která se výrobou zabývá již několik let. Zájem čistě o český výrobek ze strany norské armády je především z důvodu kvality a precizní přípravy sušeného masa bez různých barviv a konzervantů.

Superpotravina z masa

Sušené maso díky specifické přípravě, kdy se při sušení z masa dostanou veškeré tuky a voda, obsahuje velké množství bílkovin. Do těla se tak při konzumaci dostane více než 60 procent bílkovin, což zvládne málokterá jiná potravina. Vzhledem k vysoké energetické hodnotě je tak sušené maso ideálním doplňkem nejen pro sportovce, ale také pro vojáky, kteří během různých cvičení spotřebují mnoho energie.

Sušené maso v e-shopu

Jednání s dalšími armádami

Norská armáda si nechá dodat desítky tisíc balíčků sušeného masa ročně. Dodávky budou obsahovat hovězí snack bar, slisovanou masovou tyčinku, která obsahuje pouze vysušené hovězí maso a trochu soli.

Ve Fine Gusto se momentálně snažíme jednat i s dalšími armádami. Například sušené maso v kombinaci se sušeným ovocem a případně semínky má vysokou energetickou hodnotu a ideální poměr bílkovin a sacharidů, což vojáci ocení především v době, kdy musejí podávat vysoké výkony v průběhu delšího časového úseku.

Rozšiřování portfolia

Momentálně máme ve výrobkovém portfoliu nejen oblíbené hovězí maso, ale také maso krůtí. Lze si zvolit čisté maso bez příchutě či kořeněné. V budoucích měsících chceme na trh uvést i zajímavé novinky. Sušené maso je zkrátka ideální doplněk stravy pro všechny muže, ale i ženy.

Zajímá vás více? Neváhejte nás kontaktovat.

4