Svačina na vodu? Zkuste sušené maso!
29.3.2019

Svačina na vodu? Zkuste sušené maso!

Pomalu se nám blíží jaro a s ním i vodácká sezona. Řeky se odemykají už na konci března, a proto jsme si pro vás přichystali malý tip.

Na vodě člověk tráví celý den a mít s sebou něco na zahnání hladu je vždy příjemné. Ideální svačinkou pro vodáky je tedy mimo ovoce a zeleniny například i sušené maso. Nevadí mu vysoké teploty a nenačatému balení ani voda. Malé porce jsou navíc perfektní na svačinu během plavení se po řekách.

Pro vodáky ideální volba

Díky vysokému obsahu bílkovin a minimu tuků jsou jerky ideální stravou pro aktivní, ale i rekreační sportovce. K doplnění energie při výkonu je sušené maso nejlepší! Oproti často používaným proteinovým tyčinkám má totiž menší obsah tuků a cukrů a větší obsah bílkovin, u jerky z hovězího masa až 64 %!

Pokud si navíc chcete udržet postavu do plavek, které si jistě na vodu přibalíte, máte o důvod navíc zvolit jako svačinu sušené maso. Jerky neobsahují nic, po čem by kila mohla jít nahoru. Naopak, díky vysokému obsahu proteinů jsou ideální volbou pro zdravý jídelníček.

Výhodou jerky je i nízká hmotnost. Sušené maso Fine Gusto se prodává v baleních již od dvanácti gramů, takže ho snadno dáte do kapsy. Pro vodáky může být vhodnou volbou například balení Trail mix, tedy mix oříšků, sušeného ovoce, a právě sušeného masa nebo snack bar, kde je maso slisované do tyčinek se sušeným ovocem. Sušené ovoce nabízí zdroj zdravých cukrů a v oříškách nalezneme zase prospěšné tuky.

Kam pro Fine Gusto vyrazit?

Sušené maso Fine Gusto má v nabídce síť prodejních partnerů, proto ho zakoupíte například ve své oblíbené DM drogerii, obchodech Ahold, Žabka, Point, dále v multikinech CineStar nebo třeba ve vlacích Českých drah. A pokud se vám nechce ven? Objednejte si ho pohodlně z e-shopu!

Prahnete po dalších informacích?

Zajímá vás více? Potřebujete zjistit více podrobností? Neváhejte nás kontaktovat, rádi se s vámi podělíme o naše zkušenosti a třeba vám také prozradíme pár tajů z výroby. 

4