Jak zhubnout do plavek? Zkuste jerky!
16.5.2018

Jak zhubnout do plavek? Zkuste jerky!

Jaro je tady! Po dlouhé zimě konečně vylezlo sluníčko, ale vás vidina léta za dveřmi zrovna moc netěší kvůli kilům navíc? Nezoufejte, ještě stále máte čas vylepšit vaši postavu a my vám rádi poradíme, jak zhubnout do plavek. 

Pak si zkuste před odchodem do práce či do školy přihodit do kabelky či batohu balíček sušeného masa neboli jerky. Je velmi dietní a chuťově naprosto výborné.

Chci zhubnout, ale honí mě mlsná…

Pokud se marně snažíte zhubnout do šortek a letních šatů, ale jen těžko si umíte představit život bez slaných tyčinek, brambůrků nebo sladkých dobrot, sušené maso je naprosto ideální alternativou. Otevřete si ho místo nezdravých mastných chipsů, které vašemu tělu nedodají žádné živiny a ke všemu mu škodí.

Kupte jerky v e-shopu

Sušené maso totiž neobsahuje nic, po čem by mohla jít kila nahoru, ba naopak. Díky své nižší energetické hodnotě a vysokému obsahu bílkovin je skvělou volbou například ke svačině. S toto malou změnou jídelníčku se slova „chci zhubnout“ snadno promění v „už hubnu“.

Tradiční i dietnější jerky

Na trhu existuje řada druhů jerky. Na výběr máte z několika příchutí, směsí nebo jen čistého masa. Spousta z vás jistě ocení, že je k dispozici nejen tradiční hovězí, ale i dietnější krůtí maso. Zvolit můžete buď čisté maso bez příchuti, či kořeněné. Ideální na mlsání jsou pak tzv. trail mixy – směsi sušeného masa, oříšků a sušeného ovoce.

Při dietě a hubnutí je sušené maso ideální

Sušené maso je díky své nižší energetické hodnotě a vysokému obsahu bílkovin, třeba oproti jiným svačinkám, mnohem vhodnější volbou k zahnání hladu. Navíc jsou balíčky menší, tudíž toho ani nesníte tolik. Chuťově přitom jerky předčí jakékoliv méně zdravé mlsky.

Sušené maso je super parťákem ke cvičení

Jestliže se mimo zdravou stravu ještě snažíte udržovat tělo v kondici cvičením, sušené maso je pro vás ideální volbou. Je výborným zdrojem bílkovin, které vaše svalstvo při regeneraci jistě ocení. Jerky je lehká a rychlá svačinka po sportovním výkonu.

Tyčinky se sušeným ovocem a masem

Sušené maso je navíc vhodné jak pro milovníky slaných svačinek, tak i pro ty, kteří preferují sladké. Vyrábíme totiž i tzv. snack bary, kde je maso slisované do tyčinek se sušeným ovocem. Sladké ovoce v kombinaci s masem je naprosto dokonalá volba. Balíček sušeného masa téměř nic neváží, úspora místa v kabelce či tašce je tedy jen dalším bonusem.

Zajímá vás, kde sušené maso nakoupíte? Pohodlně v e-shopu a dále v DM drogerii, prodejnách Tesco, Žabka, Point či v multikinech Cinestrar. Pro více informací nás neváhejte kontaktovat.

4