Zdravé předsevzetí: jíst sušené maso
10.1.2018

Zdravé předsevzetí: jíst sušené maso

Máme tu nový rok a s ním spojená i všem známá předsevzetí. Asi ta nejčastější jsou přestat kouřit či zhubnout. My pro vás ale máme jedno originální – začít jíst více sušeného masa. Nejen, že je výborné, ale také zdravé. Pokud tedy mezi vaše cíle patří i jíst zdravě, je to trefa do černého! 

Získejte letní figuru v zimě

Ne nadarmo se říká „summer bodies are made in winter“. Zařazení sušeného masa do jídelníčku je tedy jasnou volbou, pokud chcete být v létě fit. Nově si večer u filmu otevřete místo chipsů a tyčinek radši balíček sušeného masa.

Chci si koupit sušené maso

A kde všude by vás měl balíček jerky v novém roce doprovázet?

Sušené maso, známé také pod označením jerky, vyrábíme ve Fine Gusto ze špičkového krůtíhohovězího masa, které zpravidla pochází od menších regionálních chovatelů z okolí Pardubic. Při zakousnutí ucítíte jemně solené kousky libového masa, ze kterého se díky procesu sušení dostala voda, ale zároveň si zachovalo veškeré výživové hodnoty.

Na cestách

Pokud vás honí mlsná na výletě, není nic jednoduššího než vytáhnout balíček se sušeným masem. Jako velkou výhodu můžete také brát jeho skladnost oproti jiným mlskám. Do batohu se vám jich vejde hned několik. Přečtěte si o jídle na cestách více.

Do fitka

Pro fitness nadšence máme jedno doporučení. Vyměňte proteinové tyčinky nacpané cukrem za sušené maso. Má vysokou nutriční hodnotu a není v něm žádná „chemie“ ani „éčka“. Prostě ideál. A to není vše, více výhod pro sportovce naleznete zde.

Do školy či do práce

Samá schůzka či přednáška, ale čas na jídlo není? Jíst pravidelně se musí, proto u sebe mějte v kabelce, batohu nebo tašce vždy nějaký ten balíček s jerky.

Třeba i na rande

Jestli chcete být originální, tak vezměte svoji druhou polovičku třeba na piknik do lesa a naservírujte sušené maso. Jistě tento netradiční piknik ocení, pokud tedy zrovna neberete na rande vegetariána.

Začněte jíst zdravě a vyzkoušejte sušené maso

Už jste naše jerky ochutnali? Pokud ne, naleznete je ve své oblíbené DM drogerii nebo třeba v obchodech Tesco, Žabka, Point či v multikině Cinestar. A pokud se vám na nákup nechce? Objednejte si balíček sušeného masa v e-shopu třeba na celý rok a připravte si lahodné zásoby pro své „zdravé“ novoroční předsevzetí. Víme, že s námi vaše novoroční předsevzetí lehce zvládnete.  

 

4