Zdravě i v kině? V CineStar určitě!
6.2.2018

Zdravě i v kině? V CineStar určitě!

Už jste slyšeli o projektu CineStar zdravě? Pokud ne, rádi vám tento projekt přiblížíme. Popcorn a nachos ke kinu prostě patří, ale co takhle vyjít vstříc i těm, kteří preferují rostoucí trend zdravé výživy? Právě pro ty bude ideálním mlsáním k filmu sušené maso.

Sušené maso míří do kin

Na tyto své návštěvníky síť multikin CineStar myslí, a proto rozšířila sortiment stravování právě o projekt CineStar zdravě, v rámci kterého zařadila do své nabídky také sušené maso od Fine Gusto.

Kromě „klasiky“, jako je popcorn a nachos, mohou nyní návštěvníci kin do sálu zavítat i se sáčkem sušeného masa. Velkou výhodou je, že je sušené maso v úhledném balíčku, který v kině nešustí, neruší při sledování filmu a rozhodně si nezašpiníte ruce. Značka ideál!

Tady najdete více podrobností

CineStar zdravě s Fine Gusto

 

100 % masa i lahodné kombinace

Jelikož jsme ve Fine Gusto nedávno rozšířili sortiment, v síti multikin CineStar najdete naši kompletní nabídku. Pokud vás tedy jen trochu honí mlsná, můžete kromě čistého hovězího a krůtího masa vyzkoušet ochucené jerky s příchutí barbecue, teriyaki a pepř nebo slisované tyčinky masa a ovoce, případně také kombinaci sušeného masa, ovoce a ořechů. To vše najdete nejen ve svém oblíbeném kině, ale také v e-shopu.

Račte vstoupit do e-shopu

A kde ještě najdete naše maso?

Pokud nepatříte zrovna mezi milovníky kina, ale naše sušené maso máte rádi, naleznete ho ve své oblíbené DM drogerii nebo třeba v obchodech Tesco, Žabka či Point. A pokud se vám na nákup nechce, objednejte si balíček sušeného masa na našem e-shopu.

4