Jídlo na cesty aneb sušené maso to jistí
25.10.2017

Jídlo na cesty aneb sušené maso to jistí

Nezáleží na tom, zda se rozhodnete jet na jednodenní výlet, nebo na cestách strávíte i několik dní. Ať už jedete na kole, vlakem, autem nebo jdete pěšky, žádný výlet se neobejde bez jídla a pití. Jaké jídlo si přibalit s sebou na cesty? Přece lehké, chutné a hlavně zdravé.

Nabízí se ovoce a zelenina, ale ta mnohdy po několika hodinách v batohu nevypadá vábně a mnohé druhy ani delší cesty nevydrží. Ideálním řešením je sušené maso, které v malém balení skrývá mnoho výhod. 

Trvanlivé jídlo na cesty je skvělým řešením

Léto sice už skončilo, ale vydařené podzimní dny si o výlety jen říkají. Batoh či taška se pomalu plní potřebnými věcmi a zbývá jediné – dobrá svačina. Zkuste tentokrát namísto sušenek a jídla, které po nošení v batohu moc k jídlu nevypadá, přibalit sušené maso. Sušené maso je trvanlivé, ale to není jediný důvod, proč je ideálním jídlem na cesty.

jídlo na cesty

Proč si sbalit právě sušené maso?

  • Je lehké a skladné
  • V batohu nezabere skoro žádné místo
  • Nekazí se a nepotřebuje být v chladu
  • Stačí otevřít sáček a svačina je připravená
  • Chuťově je moc dobré
  • Má vysoký obsah bílkovin a energie

Chci nakoupit v e-shopu

Sušené maso s ovocem či oříšky = ideální kombinace na výlety

Navíc, pokud před sebou máte třeba náročný výšlap na Sněžku, budete potřebovat hodně energie. V tom případě si s sebou nezapomeňte přibalit sušené maso třeba v kombinaci s ovocem a ořechy, které mají vysokou energetickou hodnotu. Sušené maso doplní vydanou energii, cukry z ovoce zmírní únavu a semínka dodají potřebné tuky, aby byla strava vyvážená.

Masové snack bary, to je ta pravá svačinka pro děti i dospělé

Pokud s sebou na výlet berete i děti, zkuste jim přibalit snack bary, tedy ochucené masové tyčinky, které jsou pro cestování ideální. Navíc vaše děti na cestách budou mlsat zdravě. Nutriční hodnoty tuků, cukrů a bílkovin jsou totiž vyvážené. Masové tyčinky tedy skvělé nahradí nezdravé cukrovinky.

Z jakého masa jsou naše jerky?

Kam pro Fine Gusto vyrazit?

Sušené maso Fine Gusto má v nabídce síť prodejních partnerů, proto ho zakoupíte například ve své oblíbené DM drogerii. A pokud se vám nechce ven? Objednejte si ho pohodlně z e-shopu! Pro více informací nás neváhejte kontaktovat.

 

4