Mlsání k televizi? Zkuste sušené maso
14.3.2018

Mlsání k televizi? Zkuste sušené maso

Léto se blíží neuvěřitelnou rychlostí! Pokud se snažíte jíst zdravě právě kvůli plavkové sezóně, ale zároveň vám chybí mlsání, zkuste večerní posezení u televize s brambůrkami, tyčinkami a popkornem vyměnit za sušené maso. Je chutné, zdravé a plné bílkovin.

Nejen, že je chutnější než mastné chipsy, ale také po něm rozhodně nebudete mít výčitky svědomí.

Sušené maso je pro „gaučing“ ideální

Je lehké, zdravé a velice chutné. Ano, řeč je o jerky (neboli sušeném mase). Pokud patříte mezi milovníky opravdové chuti masa, jerky jsou skvělou volbou při náhradě nezdravých pochutin nejen při „gaučingu“.

Náš tip k televizi

Pokud se vám nezdá představa chroupaní samotného masa, zkuste směs sušeného masa, ořechů, semínek a ovoce. Určitě nebudete litovat. Díky kombinaci sušeného masa s dalšími ingrediencemi je svačina nutričně vyvážená a jsou v ní zastoupeny všechny tři základní složky lidské stravy – tedy cukry, tuky a bílkoviny.

Proč dát přednost sušenému masu před jiným mlsáním?

Pro milovníky masa jsou jerky trefou do černého. Na své si však přijdou i všichni ti, kteří do svých jídelníčků chtějí zařadit zdravá semínka, oříšky nadupané mixem výživných látek nebo sladké sušené ovoce.

Račte vstoupit do e-shopu

Vhodné při dietě

Kdyby měly chipsy, slané tyčky nebo popkorn vysoký obsah bílkovin a nižší energetickou hodnotu, byl by to vyrovnaný souboj a nerozhodnost mlsounů by byla na místě. Jenže rozdíl je v porovnání se sušeným masem veliký, takže jsou jerky jasná volba pro všechny příznivce diet i ty, kteří zkrátka dají před mastným a přesoleným chroupáním přednost prvotřídnímu sušenému masu. Navíc jsou balíčky menší, proto jich u večerního filmu zmizí tak akorát.

Ideální pro sportovce

Běháte? Chodíte do fitka? Hrajete fotbal? Lezete po skalách? Ať už se věnujete pravidelně jakoukoliv sportu, sušené maso je pro vás ideální parťák. Vaše svalstvo při regeneraci ocení bílkoviny, a proto jsou jerky perfektním, a především velmi chutným zdrojem. Malá a rychlá svačinka v podobě sušeného masa, která dodá tělu vše potřebné, je po výkonu skvělou volbou.

Zjistěte o sušeném masu více. Jsme také na Facebooku, kde čas od času rozdáváme balíčky sušeného masa, proto nemeškejte a přidejte se k fanouškům Fine Gusto.

4